Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
06.02.2023
Svatý Valentýn přináší 7% slevu na koloběžku pro vaše drahé polovičky!
Elegantní a lehká Vsett Mini je ideální koloběžkou do města. Vaše drahé polovičky ji určitě ocení jako dárek k Valentýnu. Ode dneška až do 15. 2. ji o... číst celé
16.01.2023
Připravte se na sezonu už teď a kupte si koloběžku. Prodloužíme Vám záruku!
Jako každý rok i letos se může stát, že některé modely koloběžek Vsett budou během sezóny vyprodané. Na jejich naskladnění si v těchto případech klidn... číst celé
06.01.2023
Povinné ručení na koloběžku? Ještě ne! Bez pojistky se ale neobejdete!
Představte si, že jedete na koloběžce a na křižovatce zaviníte dopravní nehodu. Nikdo vás sice nesrazil, ale vrazil kvůli vám do jiného auta. A protož... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    1. Udělujete tímto souhlas firmě Group PZ s.r.o se sídlem Železárenská 2042/9a, Mariánské Hory, 709 00 Ostrava, IČ 08864471, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 81113 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

      • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Svatý Valentýn přináší 7% slevu na koloběžku pro vaše drahé polovičky!
06.02.2023
Svatý Valentýn přináší 7% slevu na koloběžku pro vaše drahé polovičky!
Elegantní a lehká Vsett Mini je ideální koloběžkou do města. Vaše drahé polovičky ji určitě ocení jako dárek k Valentýnu. Ode dneška až do 15. 2. ji o... číst celé
Připravte se na sezonu už teď a kupte si koloběžku. Prodloužíme Vám záruku!
16.01.2023
Připravte se na sezonu už teď a kupte si koloběžku. Prodloužíme Vám záruku!
Jako každý rok i letos se může stát, že některé modely koloběžek Vsett budou během sezóny vyprodané. Na jejich naskladnění si v těchto případech klidn... číst celé
Povinné ručení na koloběžku? Ještě ne! Bez pojistky se ale neobejdete!
06.01.2023
Povinné ručení na koloběžku? Ještě ne! Bez pojistky se ale neobejdete!
Představte si, že jedete na koloběžce a na křižovatce zaviníte dopravní nehodu. Nikdo vás sice nesrazil, ale vrazil kvůli vám do jiného auta. A protož... číst celé
Nové displeje za cenu starých a staré o 2 000 Kč levněji!
03.01.2023
Nové displeje za cenu starých a staré o 2 000 Kč levněji!
Kupte si elektrokoloběžku Vsett a dostanete ji za původní cenu vybavenou novým LCD displejem. Chcete ušetřit? Některé modely máme ještě vybaveny stand... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Realizace 48h

Zboží odesíláme nejpozději 48 hodin od objednání. Spoluprácujeme s přepravní společností TopTrans.

Platební brány a splátky

Pro zrychlenou a bezpečnou platbu využiváme služeb platební brany Comgate

Kontakty
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz